logo vekopak

historie

vouwkarton sinds 1991 / Jan Verhoeven / in het groene hart van Brabant

Verpakkingen, bij Vekopak maken we ze van vouwkarton. En dat sinds 1991. In dit jaar produceert Jan Verhoeven, geholpen door een Heidelberg sorkz 2-kleurenpers, degel, plakmachine en enkele enthousiaste collega's, de eerste Vekopak verpakkingen. In Oisterwijk wordt de basis gelegd voor een speler van formaat in de markt van massief-kartonnen verpakkingen.

Er is veel veranderd in meer dan 20 jaar. Maar er is ook veel hetzelfde gebleven. Er werken nu bijna 60 mensen bij Vekopak. "Op maat gemaakt" heet tegenwoordig misschien "tailormade", maar elke verpakking is voor Vekopak nog steeds uniek. Wij leveren maatwerk, denken mee en out of the box. Vanuit de wensen van de klant lossen we samen, flexibel, snel en efficiƫnt het vraagstuk op.

Deze bedrijfsfilosofie staat aan de basis van het succes en wordt ook nu nog gehanteerd door de huidige directeuren Michel van Kuringe en Marco Ruiter. Iets wat onmogelijk lijkt, toch mogelijk maken. Ontwikkeling en productie: alles doen we in huis. Inmiddels is Tilburg thuis. In een prachtig pand vlakbij Westpoint heeft Vekopak 6.100 m2 om verder te groeien.

Vekopak B.V. / Beelaerts van Bloklandstraat 17 / 5042 PM / Tilburg / T: 013-4657575 / E: info@vekopak.nl